Björkebacken

Skövde

Preliminär illustration
Preliminär illustration från tidigare projekt
Preliminär illustration från tidigare projekt
Inspirationsbild
Inspirationsbild
Inspirationsbild
Inspirationsbild

Björkebacken är beläget i Stöpen ca 10 km norr om Skövde centrum. Området är perfekt för dig om du gillar att bo i ett lugnt och barnvänligt samhälle med närheten till natur och centrum. På grannfastigheten finns en alldeles nybyggd förskola och i närområdet finns lekplats och motionsspår. Frösve skola med klasser från F till åk 6 och en mataffär finns också i Stöpen. Närheten till Skövde gör det enkelt att pendla till arbete och här finns ett stort utbud av affärer, restauranger, caféer och all tänkbar service som sjukhus, vårdcentral, apotek och bibliotek. Till Skövde tar du dig enkelt med buss.

Här i Stöpen planerar Götenehus att bygga ett nytt område med ca 20 prisvärda radhus i ett och/eller två plan. Bostäderna är energieffektiva och varierar i storlek från tre rum och kök i enplansradhuset och från fyra till fem rum och kök i tvåplansradhuset. Alla bostäderna har egen trädgård och förråd.

Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse redan nu så får du mer information allteftersom projektet fortlöper.

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostäder
20
Rum
3-5
Boyta
82-106 kvm

Planerat

Anmälan till säljstart

Läs vår integritetspolicy

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående uppgifter och få löpande information om projektet!

Läs vår integritetspolicy

Här bygger vi Björkebacken

Kontakta oss

Enplansradhus

De nya bekväma enplanshusen har en storlek om 82 kvm med 3 rum och kök. Alla hus är utrustade med nyckelfritt kodlås vid entrén som standard. Husen är energieffektiva med golvvärme i hela huset. Till varje radhus finns även ett rymligt förråd.

Invändigt håller huset hög kvalitet med parkettgolv i alla torra utrymmen och målade vita väggar. I sovrummen finns möjlighet att välja valfri NCS-kulör. Våtrummen har helkaklade väggar och klinkergolv. I badrummet finns även egen tvättmaskin och torktumlare. Köken som är från Vedum Kök & Bad håller hög standard med dämpade utdragslådor och stänkskydd, integrerad ugn, mikrovågsugn och induktionshäll. 

Uteplats i vinkel med möjlighet till inglasning som ett uterum.

Tvåplansradhus

Dessa effektiva tvåplansradshus om 106 kvm med 4-5 rum och kök. Antal rum på övervåningen kan ni själv välja om ni vill ha 2, 3 eller 4 sovrum, allt efter ert behov. Alla hus och gemensamhetsutrymmen är utrustade med nyckelfria kodlås och smart belysning. Husen är energieffektiva. I hela entréplanet blir det golvvärme och överplanet radiatorer. Till varje radhus finns även ett rymligt förråd. 

Invändigt håller huset hög kvalitet med parkettgolv i alla torra utrymmen och målade vita väggar. I sovrummen finns möjlighet att välja valfri NCS-kulör. Våtrummen har helkaklade väggar och klinkers golv. I bottenplanets badrum finns även egen tvättmaskin och torktumlare. Köken som är från Vedum håller hög standard med utdragslådor med dämpning och stänkskydd, integrerad mikro och induktionshäll.

Rundvandring i ett tvåplansradhus

Alla bilder

Ett enkelt och tryggt köp

Försäkringar
Generösa och omfattande försäkringar gör att du kan känna dig trygg med ditt husköp.

Kvalitet och erfarenhet
Över 90 års erfarenhet och material av bästa kvalitet ger dig en bostad du kan lita på.

Fast pris - ingen budgivning
Du kan vara trygg med att du alltid vet vad bostaden kommer att kosta.

Inflyttningsklart
Du får en fullt färdig bostad på tillträdesdagen!

Läs mer