TRYGGT KÖP

Känn dig säker med vårt trygghetspaket

När du köper ditt nya hem är det mycket att tänka på, många val att göra och flera beslut att fatta. Därför är det så viktigt att du kan känna dig trygg redan från start i en av livets största affärer.

Försäkringar och garantier

Att köpa en bostad är för de allra flesta både den viktigaste och den allra största affär vi gör i livet. Det kan vara mycket nytt att sätta sig in i, både när det gäller ekonomi och juridik. Därför vill vi att det ska vara så enkelt och lätt som möjligt att köpa en nybyggd bostad av Götenehus. Oavsett om det gäller bostadsrätt eller äganderätt.

Som en extra trygghet i ditt livs största affär lämnar vi generösa och omfattande garantier på din bostad.

Hög kvalitet och gedigen erfarenhet

Vi har över 90 års erfarenhet av trähus. Vi vet att de bostadsområden vi bygger står sig väl över tiden och håller ett gott andrahandsvärde. Våra erkänt duktiga arkitekter, konstruktörer och hantverkare har en gedigen kunskap om att bygga hus och du kan räkna med att vi tänker på varenda detalj åt dig – även de som inte syns.

Givetvis använder vi oss av material av bästa kvalitet, både när det gäller konstruktion och inredning. Husen tillverkas i våra moderna fabrikslokaler i Götene, av personal med flera årtionden i yrket.

Du slipper budgivning

För att du ska känna så stor trygghet som möjligt i ditt köp har vi alltid fasta priser och ingen budgivning på våra bostäder. Hos oss gäller principen ”först till kvarn” – ingen kan köpa sig förbi.

Nyckelfärdigt

På tillträdesdagen överlåter vi en fullt färdigt och komplett bostad till dig. Du behöver aldrig hålla reda på vad som inte ingår i priset och räkna med tillkommande kostnader för detta. Nyckelfärdigt för oss betyder verkligen nyckelfärdigt, och ingår i det vi kallar inbyggd omtanke.

Det är enkelt och tryggt att köpa en bostad från Götenehus