OM OSS

Vi bygger bostäder med inbyggd omtanke

Vår målsättning är att skapa hem gjorda att leva i. Vi bygger bostadsrätter och äganderätter över hela Sverige. Vår filosofi och våra höga krav på oss själva har gjort att vi idag kan kalla oss en stabil bostadsbyggare.

Mer än bara tak över huvudet

Vi har alltid byggt bostäder som ger mycket mer än bara tak över huvudet. Vi är kända för våra personliga arkitektritade bostäder med en kvalitet utöver det vanliga. Det är vi stolta över.

Vår affärsidé är att utveckla, projektera, sälja och bygga nyckelfärdiga bostäder. Vi har över 90 års erfarenhet av trähus, och sedan mitten av 80-talet har vi uppfört både stora och små projektområden. Vi vet att de områden vi bygger står sig väl över tiden och håller ett gott andrahandsvärde.

Vår filosofi är att en ny bostad blir en del av helheten tillsammans med miljö, omgivning, trädgård, inredning och främst av allt – familjen som bor där.

En bra bostad ska tåla alla lägen i livet och att trivas hemma är bland det viktigaste som finns!

Hållbarhet

Vi vill självklart bidra till en hållbar utveckling och arbetar ständigt med att utveckla våra bostäder på ett pålitligt, ansvarstagande och etiskt sätt. Vår målsättning är att skapa bekväma och trivsamma bostäder med sunda och hållbara miljöer och tar självklart hänsyn till hållbarhet under hela processens gång.

Vår historia

Vår historia sträcker sig över 90 år tillbaka i tiden och vi har under åren utvecklats till en av Sveriges ledande hustillverkare. Vi har alltid byggt hus som ger mer än bara tak över huvudet, och känner oss stolta över att vi har lyckats göra oss kända för våra personliga arkitektritade hus, med en kvalitet utöver det vanliga.

Inbyggd omtanke

Det ska kännas tryggt och smidigt att bo i ett Götenehus, det vet vi skapar en bra hemkänsla, och att trivas hemma är en förutsättning för att som kund bli nöjd i längden. Vi kallar det inbyggd omtanke, en vision vi vill nå genom personlig arkitektur och en kvalitet utöver det vanliga.

Vår produktion

I vår husfabrik för industriell husproduktion av trähus produceras ett brett produktutbud av lägenheter, radhus och fristående villor.

Vi tillverkar väggar, golv och tak som fraktas till byggplatsen. Byggsatserna monteras och byggs sedan antingen av det egna bygg- och anläggningsbolaget Götenehus Entreprenad AB eller externa samarbetspartners.

Jobba hos oss

För oss är det viktigt att vara en attraktiv arbetsgivare där våra medarbetare trivs och vill fortsätta utvecklas med oss, men lika viktigt är att vi är attraktiva för nya kompetenser. Här presenterar vi de jobb som finns lediga just nu.

En del av Götenehus Group AB

Götenehus Group är en etablerad aktör med en unik position på den svenska fastighets- och bostadsmarknaden där koncernen bedriver fastighetsutveckling, bostadsutveckling och småhusverksamhet. Verksamheten bedrivs under varumärkena Forshem Fastigheter, Trähusstaden samt Götenehus. Götenehus Groups B-aktier är listade på Nasdaq First North Growth Market.

Du hittar vår årsredovisning och mer information via länken nedan.