Brf Plantan

Skövde

Preliminär illustration

Inflyttningsklara radhus i Trädgårdsstaden!

Nu har du chansen att förvärva ett välplanerat, yteffektivt och energisnålt radhus med tillval för ett värde av 40 000 kr. Trädgården är väl tilltagen med en härlig trädridå i bakkant. Här bor du enkelt och bekymmerslöst med närhet både till stadens service och vackra, natursköna promenadstråk.

Vi har tid att visa dig!

I vårt visningshus kan du provsitta vardagsrummet och blicka ut över trädgården. Eller ta en kopp kaffe och fundera på hur en frukost med utblick över Odlingsgatan skulle kännas. Varmt välkommen!

Hör av dig, vi har tid för dig!

 

Är du orolig för höjda månadsavgifter?

Vi har bundit föreningens lån på tre och fem år. Det gör månadsavgiften stabil och förutsägbar.

Månadskostnaden i radhuset är 11 500 kr/månad exkl. amortering och driftskostnad. Hör av dig så berättar vi mer och förklarar hur vi räknat!

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostäder
14
Rum
5
Boyta
106 kvm
Pris från
2 350 000 kr
Månadsavgift från
6 150 kr

Försäljning pågår

Anmälan till säljstart

Läs vår integritetspolicy

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående uppgifter och få löpande information om projektet!

Läs vår integritetspolicy

Bostäder

14 bostäder

Nr. Boyta Bostadstyp Rum Pris Inflyttningsdatum Status
3 106 kvm Radhus 5 2 350 000 kr Inflyttningsklart Till salu
5 106 kvm Radhus 5 2 595 000 kr Inflyttningsklart Till salu
13 106 kvm Radhus 5 2 350 000 kr Inflyttningsklart Till salu
14 106 kvm Radhus 5 2 595 000 kr Inflyttningsklart Till salu

Situationsplan

Här bygger vi Brf Plantan

Kontakta oss

Tvåplansradhus

De attraktiva tvåplansradshusen om 106 kvm med 5 rum och kök har alla egen trädgård och eget förråd. Alla hus är utrustade med nyckelfritt kodlås och har smart belysning som standard. Husen är energieffektiva och uppvärmning sker via fjärrvärme tillsammans med ventilationens värmeåtervinning. På hela entréplanet är det vattenburen golvvärme och överplanet har radiatorer.

Invändigt håller huset hög kvalitet med parkettgolv i alla torra utrymmen och målade vita väggar. I sovrummen finns möjlighet att välja valfri NCS-kulör. Våtrummen har helkaklade väggar och klinkers golv. I bottenplanets badrum finns även egen tvättmaskin och torktumlare. Köken som är från Vedum håller hög standard med utdragslådor med dämpning och stänkskydd i laminat, integrerad micro och induktionshäll. 

Området

Trädgårdsstaden ligger strax öster om staden en bit bortom handelsområdet Stallsiken. Karaktären är mysig och småskalig bebyggelse som binds samman med traditionella gator, förgårdar och trädgårdar. Här bor du bekvämt och bekymmersfritt och har gångavstånd till det mesta.

I det egna kvarteret finns ett torg och allmänna grönytor som uppmanar till spontana möten mellan både grannar och nära vänner. Området inbjuder till både sköna promenader i naturen, en shoppingtur in till stan eller att helt enkelt bara njuta av en heldag med familjen vid huset.

Skövde kommun har ca 54 000 invånare och ligger mitt i Skaraborg, mitt emellan landets två största insjöar och landets två största städer. Med tåget tar du dig enkelt till Göteborg på bara en timme och till Stockholm på två timmar.

Skövde har ett utbud som en stor stad – med den lilla stadens närhet till allt. Här finns framgångsrika företag, en högskola med förstklassiga utbildningar och många intressanta jobb. Det är lätt att trivas och enkelt att leva. Du har äventyrsbadet som utsetts till landets bästa fem år i rad, kulturhuset med sitt breda utbud och riktigt bra shopping. Strax intill centrum ligger berget Billingen som bjuder in till såväl motion som rekreation. Härifrån har du en fantastisk utsikt, det finns fina motions- och skidspår, fiskesjöar, utomhusbad, slalombacke och mycket, mycket mer.

Solstudie

Här kan du se hur solens strålar faller över bostadsområdet en solig dag kring midsommar. Tänk på att denna solstudie är ungefärlig. Träd, marknivåer och omkringliggande bostäder i området kan ge skuggor som inte redovisas här.

Digital rundvandring

Ett enkelt och tryggt köp

Försäkringar
Generösa och omfattande försäkringar gör att du kan känna dig trygg med ditt husköp.

Kvalitet och erfarenhet
Över 90 års erfarenhet och material av bästa kvalitet ger dig en bostad du kan lita på.

Fast pris - ingen budgivning
Du kan vara trygg med att du alltid vet vad bostaden kommer att kosta.

Inflyttningsklart
Du får en fullt färdig bostad på tillträdesdagen!

Läs mer