KÖP BOSTAD

Det ska vara enkelt att köpa ny bostad

När du bestämt dig för att köpa en bostad från Götenehus ställs du inför flera val. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att fatta beslut vill vi vara din guide längs hela vägen. Här får du steg för steg veta hur ett bostadsrätts- eller äganderättsköp går till och vilka garantier och försäkringar som ger ett tryggt köp.

Alltid fast pris

Visst är det tillräckligt mycket att hålla reda på när du köper en ny bostad? Då kan det kännas skönt att priset inte innehåller några överraskningar. Köper du en bostad från oss slipper du budgivning.

Vi har alltid fasta priser. Det innebär att summan som står på avtalet också är vad du betalar för din färdiga bostad. Eventuella oförutsedda kostnader står vi för.

Nyckelfärdigt

När du köper en nyckelfärdig bostad av oss tar vi ett totalansvar för byggnationen. Du som kund får full kontroll på ekonomin och kan njuta av att se hur din nya bostad växer fram.
 
För att göra ditt livs affär så trygg som möjligt håller vi i alla kontakter med hantverkare, leverantörer och kommunen. På tillträdesdagen får du nyckeln till ditt nya hem och du kan flytta in.